Kdo je skušal v Veliki Britaniji zastrupiti bivšega ruskega vohuna?

7. Mar 2018 07:05

O tem ni veliko za povedati. Mar ni čudno, da bi Rusi tik pred predsedniškimi volitvami in v letu, ko prirejajo Svetovno prvenstvo v nogometu, izvedli atentant na svojega bivšega vohuna in njegovo hčerko, potem, ko je v Rusiji zaradi izdajstva prestajal zaporno kazen in osem let potem, ko so ga zamenjali za nekaj ruskih vohunov, ki so delovali v ZDA?

Ni logično, mar ne? Če bi Rusi hoteli, bi ga ubili takoj. A prav to nam skušajo zdaj prodati. Da se je hudobni Putin, ali vsaj nekdo iz ruskih obveščevalnih služb, odločil odstraniti Sergeja Skripala in je s tem še enkrat več dokazal vso zlonamernost ruskega režima.

Čudna so takšna naključja, ko nasprotniki zahoda ravno v primernem trenutku izvajajo napade s kemičnim orožjem (za kar krivijo sirsko oblast) ali atentate na svoje bivše vohune. Tako čudno se to zdi, da se moramo vprašati, ali ne gre le za manipulacije.

Kdo ve, če Britanci sami niso odstranili bivšega ruskega vohuna, ko jim ta ni bil več uporaben, da bi potem obtožili Ruse in s tem skušali opravičiti nove sankcije, ali celo bojkot Svetovnega prvenstva v nogometu … več (piše: Sašo Ornik – Jin). 

Oznake:, ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]