Ker je Mesec v ponedeljkovem soočenju porazil Janeza Janšo, je hitro sledil povračilni napad

24. Maj 2018 07:10

Na ponedeljkovem soočenju na Pop Tv je Luka Mesec iz Levice dodobra zdelal predsednika SDS-a, Janeza Janšo. Lahko rečemo, da je prav Mesec bil zmagovalec tega soočenja. Ne, ker bi prepričal kateregakoli od podpornikov desnice, ampak ker mu je uspelo pritegniti toliko pozornosti, da bo bržkone ukradel nekaj podpore bolj konkurenčnim strankam. Recimo SD.

Seveda to ni smelo ostati brez posledic. Napadi s strani frustriranih podpornikov SDS so se na na družabnih omrežjih  kar vrstili, njihovi mediji pa so si hitro privoščili laž, da bi ga očrnili.

Na Nova24tv so namreč po soočenju objavili tekst v katerem so Mescu med drugim očitali, da se oblači v luksuzne znamke oblačil, na ponedeljkovo soočenje na POP TV pa se je pripeljal kar s črnim mercedesom.

“V resnici je bil ta “črni mercedes” – taksi. Vozi ga Armin, pogodbenik taksi servisa Laguna. Vožnja je trajala 10 minut, stala je dobrih 6 evrov…” je odgovoril Luka Mesec in priložil fotografijo računa za vožnjo. Več podrobnosti na blogu Saša Ornika – Jina

Oznake:, , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]