Ko se začnejo medsebojni obračuni in potresi na desnici

12. Nov 2016 10:03

levo-desnoNa desnici nekaj se dogaja pospešeno. Ciafks poroča, da sta se za roke zagrabila Kaloh in Kršinar. Svetovalec SDS v DZ in bivši lastnik Politikis Kršinarju nekdanjemu predsedniku desničarskega ZNS sedanjemu novinarju Reporterja očita, da je prodana duša in, da dela za Kučana, ja ko se začnejo desničarji med sabo ribati postane vse komično in spet je za vse kriv Milan Kučan.

Ta isti Kaloh in vrli Gorenak sta se spravila na razvpitega in preganjanega Mitjo Kunstlja in Novo hitrost d.o.o.  in padla je sodba v njuno korist zaradi razžalitve v stilu jugoslovanskega zloglasnega verbalnega delikta, toliko o svobodi govora v demokraciji.

Janševa NOVA24.TV vleče za nos s komercialno linijo 090 in vsem tistim gledalcem, ki kličejo in ji pojejo hvalnice, kar mastno zaračuna, to bodo videli šele ob računu za mobitel, ko bodo presenečeni. Če se to TV gleda nekaj dni človek dobi občutek kot bi gledal kakšno TV postajo iz Severne Koreje!! TV Češpljo so že degradirali za navadno novinarko, dodaja bloger.

Oznake:, , , , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]