Lukšič-Pahorjev kadrovski stroj se tudi tokrat ni izneveril

3. Jul 2013 13:29

Dr. Andreja Kopač Mrak, ministrica za delo, družino in socialne zadeve, je v zadnjem času razburila slovensko javnost predvsem z napovedjo sprememb, katerih posledice bodo najbolj občutili brezposelni, mlade matere in posledično otroci. Kot piše bloger Plagiator se tudi tokrat ni izneveril Lukšič-Pahorjev kadrovski stroj stranke SD saj je na to zelo občutljivo ministrstvo ponovno instaliral svoj kader, ki ga, oziroma tokrat jo, krasijo prav zlovešče neoliberalno kapitalistične lastnosti.

Nadaljuje, da tako kot njen predhodnik v Pahorjevi vladi dr. Ivan Svetlik, sedaj tudi Mrakova nadaljuje enako politiko omejevanja temeljnih delavskih pravic in spreminjanja slovenskih delavcev ter delavk v prave kapitalistične tlačane in sužnje svojim delodajalcem in režimu.

Bloger med drugim dodaja, da je prejšnja vlada “ubijala” hitro, krepko in učinkovito. Vlada Alenke Bratušek pa se je odločila, da bo “ubijala” navidez bolj nežno vendar tudi hitro ter učinkovito ob tem pa še pričakuje, da bomo odkorakali z nasmeškom na ustih. (foto: Wikipedia)

Oznake:, , , , , , , , , , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]