Omerzel je vendar naš človek

30. Jan 2014 13:41

vlada_wikiVčeraj je minister Omerzel, kot je bilo pričakovati, po maratonski seji dobil potrditev, da še vedno uživa podporo predsednice vlade Alenke Bratušek ter poslancev vladajoče koalicije zato je tudi malo verjetno, da bi bil razrešen.

Franc Kovač meni, da bi bil pravi čudež če bi minister Omerzel padel, kajti očitno je eden izmed nas povprečnih navadnih smrtnikov, ki brez slabe vesti podležemo skušnjavi in pristanemo na račun brez DDV ali na kakšno drugo tovrstno transakcijo.

Ob tem tudi sprašuje, zakaj naj bi se razburjali, zaradi nekega Omerzela, ki še niti DDV-ja ni ukradel, oziroma sploh še ni imel prstov v marmeladi? Marmelada ga je sicer dokazano mikala, vse je pripravil, da jo bo v miru polizal, a se je pravi čas ustavil.

Poleg vsega pa bi njegova odstavitev Alenki Bratušek, ki še ni uspela pokrpati niti lukenj za Gantarjem in Stepišnikom in ima vrh glave težav že s svojo garderobo, brez veze nakopal nove skrbi. Še več, če bi se oprijela t.i. Stepišnikovega etičnega standarda, bi iz parlamenta v hipu morala izgnati poleg samega Stepišnika najmanj še Zanoškarja in še vsaj kakšnih deset do dvajset njunih kolegov, da birokrate na vseh mogočih uradih in občinske zaslužne može in žene niti ne omenjamo.

Oznake:, , , , , , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]