Predsedniške volitve, kot vsak resničnosti šov pri nas, potrebujejo Angelco Likovič

8. Sep 2017 07:24

V predsedniški boj se je uradno podala tudi Angelca Likovič. Postala je kandidatka stranke Glas za otroke in družine. Ob komentarjih mnogih, da se je predsedniška bitka spremenila v nekakšen resničnostni šov, se zdi, da je Angelca Likovič, ki se je v zadnjih letih pojavljala predvsem kot komentatorka slovenskih resničnostnih šovov, prišla kot smetana na torti.

Ob tem se namreč resnično zdi, da nas čaka nekajtedenski resničnostni šov “Država išče predsednika”.

Sašo Ornik Jin pokomentira, da kandidatura Angelce Likovič za zunajparlamentarno stranko Glas za otroke in družine, ni nič drugega, kot nabiranje točk za parlamentarne volitve. Angelca Likovič namreč nima nobenih možnosti.

Pričakujemo lahko, da bo Likovičeva govorila veliko o stvareh, ki niso v pristojnosti predsednika republike. Recimo, o koroških dečkih, ki bi ju naj vrnili starima staršema, itd..

Bati se je, da bo Angelca Likovič v kampanjo prinesla kar nekaj cirkusantstva in jo spremenila v velik resničnostni šov. Dlake na jeziku nima. Zanimivo pa bo videti, ali jo bodo po glavi zelo tolkle nekatere njene sporne izjave. Recimo ta o posiljenih ženskah, ki da morajo roditi med posilstvom spočete otroke…

Naj se torej šov začne.

(celoten komentar na blogu)

Oznake:, , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]