Referendum za normalno razmerje med najnižjo in najvišjo plačo?

22. Nov 2013 10:31

Če se po njej tako radi zgledujemo oz. smo se nekoč z njo radi celo primerjali, bi morda veljalo tudi pri nas razmisliti o referendumu za normalno razmerje med najnižjo in najvišjo plačo.

Švicarji namreč želijo v okviru iniciative 1:12 preko odločitve na referendumu določiti, da bi bila najvišja plača lahko le dvanajstkrat višja Ask them a few questions such as:- “When I buy the Levitra, where is it shipped from”- “What is the expiration date?”- “How long have you been in business?”- “How long will it take for my pills to get here”If they do not answer the customer service number, of they take too long to respond to your questions, go to a different trustedrxreviews.com . od najnižje. Kot poroča Sašo Ornik – Jin je uspeh iniciative sicer vprašljiv, kaže pa na rast razlik med najbogatejšimi in tistimi na dnu lestvice.

V preteklih desetletjih se razlike med zmagovalci in poraženci nenehne tekme za večjim zaslužkom povečujejo. Kar bi še pred dvajsetimi leti veljalo za nekaj povsem nesprejemljivega, se dandanes opravičuje z delovanjem prostega trga. Tisti na vrhu morajo imeti vse, sicer bi naj prišlo do zastoja, da, celo do propada na raven kakšne Severne Koreje. Vsakršno prerazdeljevanje bogastva je že označeno za socializem. V takšnih razmerah ni čudno, da elita bogati, večina pa pobira drobtinice, uvodoma zapiše bloger.

Oznake:, , , , , , , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]