Sedlarjeva na blogu demantira navedbe Štefanca

15. Okt 2015 07:07

kpk_stefanec_sedlarOdločno zanikam navedbe, ki jih je danes javnosti posredoval na za to posebej sklicani novinarski konferenci predsednik KPK Boris Štefanec. Več izjav, ki jih je danes podal, je znova v popolnem neskladju z njegovimi prej izrečenimi trditvami, odredbami in navodili.

V nizu obtožb, ki jih še dalje občutim kot povračilne ukrepe zaradi opozarjanja na nepravilnosti, je predsednik Štefanec poskušal moje tekoče delo v vlogi namestnice KPK kriminalizirati na način, da ga prikazuje kot osebno motivirano pritlehno dejavnost vohunjenja ali stikanja za osebnimi podatki. Temu služi njegov poudarek, češ da naj bi nepooblaščeno vpogledovala v dokumente. Kot članica senata KPK, ki deluje kot kolegijski organ, sem v dokumente vpogledovala izključno v skladu z dostopnimi pravicami in navodili, ki mi jih je podelil predsednik KPK Boris Štefanec…

V nadaljevanju zapisa na svojem blogu pa Alma Sedlar, ki je bila včeraj deležna mnogih očitkov s strani predsednika KPK Borisa Štefanca, pojasnjuje še ostale podrobnosti nastalega spora.

 

Oznake:, , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]