Spolne zlorabe otrok: slovenski sodni izvedenci s svojimi metodami mučenja 30 let za naprednim svetom

19. Feb 2016 08:37

Žaljivo vedenje strokovnjakov, izpostavljanje žrtev spolne zlorabe storilcem, izkušnje ponovne zlorabe, tokrat institucionalne. Kriminalist, ki meni, da je izpoved izmišljena in izvedenka, ki vabi na skupni razgovor oškodovanega otroka in storilca. Nazadnje izvedenka zahteva, da otroka pred očetom ponovita, kaj jima je delal. Temu rečemo mučenje. In to mučenje je izvajala s strani države potrjena strokovnjakinja klinične psihologije. Odmevalo je iz zvočnikov in pretreslo…

Tako kažejo prikriti posnetki dela slovenskih izvedencev, ki lahko kljub temu še vedno opravljajo svoje »poslanstvo«. Otroka je silila v odgovore, grozila, ga čustveno manipulirala … otroka, oškodovanca spolne zlorabe.

Kot piše Matic Munc naj bi bil narejen tudi pretresljiv video zapis izpovedi žrtev slovenskega sistema izvedencev, ki je vsekakor prvi take vrste v Sloveniji, in bo kmalu dosegljiv na medmrežju. Morda se bo po tem končno kaj spremenilo in se slovensko sodno izvedenstvo premaknilo iz točke, ki se nahaja približno 30 let za naprednim svetom.

Več o problemu o katerem se v Sloveniji vestno molči, na Evropskem sodišču za človekove pravice pa je bila Slovenija medtem že kaznovana zaradi sistematičnega mučenja človeka s strani uradnih organov, v nadaljevanju zapisa.

Oznake:, , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]