Stanko Štrajn razkriva demagoško informiranje javnosti s strani vlade in DARS-a

14. Okt 2015 13:23

avtoceste“Onega dne sem se dobre volje, trezen, a nekoliko raztresen s svojim avtom vozil po prelepi domovini in užival v opazovanju njenih naravnih lepot. Na vsem lepem, se mi je zazdelo, da ob kapelici ob cesti stoji prelepa svetlolaska in mi vabljivo maha naj se ustavim. Spreletelo me je, da imam videnje naše gospe, Marije matere božje, ki v ljudski zavesti Slovencev pomaga vsem ubogim in pomoči potrebnim. Toda, ni bilo videnje. Ob kapelici v vsej svetlosti ni stala sveta mati, temveč čedna policajka…”

Tako uvodoma svoje nedavno “videnje” opisuje nekdanji član prve uprave DARS Stanko Štrajn in zgodbo naveže na politične dogodke ob katerih mnogih stvari, podatkov in informacij ne poznamo in živimo v zmotah za kar smo pogosto krivi kar sami.

In kot priznava tudi sam: “Gotovo marsikaj o DUTB ne vem in mi je prikrito, kakor tudi ne poznam vseh okoliščin Volkswagnovega goljufanja kupcev njegovih avtomobilov. Drznem pa si trditi, da kot član prve uprave DARS-a, ki je uspela uresničiti program tedanje vlade in je realizirala program izgradnje slovenskih avtocest, kot ga je zastavil tedanji minister za promet Igor Umek, vem o DARSU dovolj, da lahko razkrivam demagoško informiranje javnosti, ki ga širijo pristojni organi izvršne oblasti in DARS…

Podrobnosti v zapisu bloga.

[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]