Tviteraši razkrinkali najnovejšo CNN-ovo lažno novico o Trumpu (video)

7. Nov 2017 21:33

Pred dnevi je Donald Trump z obiskom Japonske začel svojo azijsko turnejo. Poleg Japonske in Južne Koreje, kjer se mudi trenutno, bo Trump obiskal še Kitajsko, Vietnam in Filipine.

Med obiskom Japonske je japonski predsednik vlade Šinzo Abe, v znak prijateljstva in krepitve meddržavnih vezi, Donalda Trumpa popeljal tudi do tradicionalnega japonskega Koi ribnika, kjer sta voditelja nahranila ribe.

Pri tem pa je ameriška televizijska postaja CNN, pri kateri je Trump v nemilosti že vse od začetka predsedniške tekme, s prirejeno novico in videom želela očrniti ameriškega predsednika. A na koncu so krajšo potegnili sami. Tviteraši so namreč hitro dokazali, da so pri CNN-u ponovno manipulirali z gledalci.

Spodaj si poglejte posnetek CNN-a v katerem Trumpa “obtožujejo” neprimernega vedenja, ko naj bi v ribnik samovoljno, v nasprotju z Abejem, stresel celotno vsebino škatle za ribjo hrano.

Sledil je posnetek tviteraša, ki je CNN-ovo manipulacijo prvi razkril. Na neprirejenem posnetku se vidi, da je Trump v bistvu samo sledil Abeju. Spodaj si oglejte oba videoposnetka, še nekaj drugih podrobnosti in šaljivih tvitov po razkritju pa najdete na blogu Ambasador.

 

Oznake:, , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]