V naslednjih dneh nevarnost terorističnega napada v Londonu?

1. Mar 2016 07:11

Pred tedni je Paul Schreyer v intervjuju za enega izmed nemških portalov opozoril na nekatere vzorce, ki so se pojavili ob vseh večjih terorističnih napadih (New York, Madrid, London, Pariz, Boston, Norveška,…).

Med drugim je takrat dejal: Ko so po pariških napadih sporočili, da je bila istega dne vaja intervencijskih služb, katere  scenarij je bil podoben temu, kar se je le nekaj ur kasneje v resnici zgodilo, sem zastrigel z ušesi. Moral sem pomisliti na bombne napade v Londonu leta 2005, kjer je bila prav tako istega dne vaja po scenariju, ki je bil napadu enak do zadnje podrobnosti. In tudi vaj zračne obrambe v dopoldanskem času 9/11, kjer so vadili ugrabitev, sem se spomnil… Enak vzorec naj bi se pojavil tudi v Bostonu 2013, Madridu 2004, na Norveškem 2011, itd..

Tako ni čudno, da je nedavna napoved oblasti v Londonu, da pripravljajo do sedaj največjo vajo intervencijskih služb, katere scenarij je zrušitev stavbe, povzročila, da so z ušesi zastrigli ljubitelji teorij zarot. Slednji namreč že opozarjajo, da bi lahko to nemara pomenilo, da se bo v naslednjih dneh resnično zgodil teroristični napad v Londonu.

Bloger Antimason objavlja video sporočilo, ki opozarja na omenjeno vajo, ki bo v Londonu potekala med 29. februarjem in 3. marcem.

Oznake:, , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]