Ali povprečna slovenska ovca še vedno ne vidi uspehov te vlade?

27. Jul 2013 09:12

Iz primeža skorumpiranih in denarja željnih politikov se je po mnenju Davida Stresa nemogoče izviti. In prav zaradi tega, kot nadaljuje, bo preteklo še mnogo časa, da bomo izplavali iz gnojnice, ki se ji reče EU. Pod vodstvom Bratuškove sicer tečejo številni projekti zapolnitve državnega proračuna, vendar še vedno vse na račun davkoplačevalcev in gospodarstva. Kredite, katerih gospodarska rast nas je pripeljala v krizo, pa bodo plačevale generacije za nami.

Sprašuje se tudi, ali povprečna slovenska ovca še vedno ne vidi uspehov te vlade? In ironično odgovarja, da je edino trenutni vladi uspelo spet aktivirati starega Falcona, da se z njim sedanji »hohštaplerji« naokoli vozijo bolj s stilom, da je edino trenutna vlada brez vodnih topov uspela razgnati vseslovenske protestnike, ki se jih je pred štirimi meseci trlo po Sloveniji, itd..

Izpostavlja pa tudi zgodbo podjetnika, ki je na izplačilo odobrenih evropskih sredstev čakal več let. V tem času pa moral zaradi nakopičenih kreditov odpuščati zaposlene, na novo kupljeno opremo, za katero je dobil odobrena sredstva, pa zamenjati z cenejšo rabljeno.

Oznake:, , , , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]