Vinko Gorenak: “Korl”, ne bom se ti zahvaljeval, ker nisem naiven

29. Dec 2018 09:09

Svoj bančni račun kontroliram vsako jutro. Vse je seveda elektronsko, kar popolnoma obvladam, a sem hkrati pripadnik tiste stare garde, ki v elektroniko pač ne zaupa v popolnosti.  Dva ali trije kliki vsako jutro ob kavi in nadzor nad bančnim računom imam.

Tudi danes ni bilo nič drugače. Čeprav je bla jutranja kava sredi dopoldneva, se svoji stari navadi nisem izneveril. Danes ni zadnji delovni dan v mesecu, ko naj bi bila nakazana pokojnina, zato povečanega zneska na svojem računu nisem pričakoval, a sem ga seveda takoj opazil. Pokojnina je bila torej nakazana danes, kar je menda navada že vsa leta.

Veliko naivnih upokojencev še vedno zaupa Karlu Erjavcu, to nenazadnje kaže tudi res precej oskubljen, a še vedno zavidanja vreden volilni rezultat na zadnjih volitvah v DZ. DESUS Karla Erjavca je dobil skoraj 44.000 glasov. Če bi bil tudi sam med naivnimi volilci Karla Erjavca, bi danes na veliko razglašal, da je predčasno nakazilo pokojnine pač zasluga Karla Erjavca. Toda poglejmo še druge številke… nadaljevanje na blogu dr. Vinka Gorenaka

Oznake:,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]