Zakaj je alternativna desnica tako vesela razkrivanja spolnih prestopnikov v zabavni industriji

2. Nov 2017 08:37

Po številnih obtožbah holivudskih igralk o spolnem nadlegovanju, ki so se v zadnjem času vsule na producenta Harvey Weinstein, se praktično vsak dan pojavljajo nova razkritja v katera so vpletena številna znana imena Hoolywooda. Od pedofilskega nadlegovanja Kevina Spaceya, do obtožb spolnega nadlegovanja mlade igralke, ki naj bi jo pri njenih sedemnajstih takrat 49 letni igralec Dustin Hoffman grabil za zadnjico.

Kot piše bloger Sašo Ornik – Jin, ki zadevo povezuje tudi s politiko, morajo seveda vsi ti odgovarjati za svoja dejanja, a na drugi strani se lahko pojavijo tudi neupravičene obtožbe…

Na žalost so ZDA že v takšnem stanju, ko lahko že povabilo na zmenek v določenih primerih privede do obtožb o nadlegovanju.

To je nekaj, kar na alternativni desnici dobro vedo, a kljub temu z vso močjo razširjajo to zgodbo. Zakaj bi ljudje, ki drugače vedno trdijo, da morajo obtožbe biti dokazane na sodišču, v tem primeru sami pograbili obtožbe? Odgovor je dokaj preprost. Razdeliti hočejo svoje nasprotnike.

Z razkritjem o ameriški zabavni industriji večini Američanom postaja jasno, za kakšno leglo pokvarjenosti v resnici gre. Jasno jim je tudi, da se večina te zabavne industrije nagiba na demokratsko stran, da podpira Hillary Clinton in nasprotuje Donaldu Trumpu. Če lahko alternativna desnica te ljudi predstavi kot nemoralne prasce, zakaj potem tega ne bi storila? V tem primeru ima za svoje obtožbe dovolj podlage… nadaljevanje na blogu.

Oznake:, , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]