Zapoznelo spoznanje: Z ukrepi reševanja ni bilo rešeno nič

20. Maj 2013 13:23

Francoski predsednik Francois Hollande ugotavlja, da je finančna kriza v EU povezavi ter predvsem v njenem delu skupne valute evro  “pod kontrolo”. Se pa sedaj ob mnogih drugih državah povezave tudi Francija srečuje z recesijo ter z veliko brezposelnostjo, ki še posebej prizadene mlade iskalce zaposlitve.

Hollande med drugim priznava, da so bili ukrepi s katerimi so “reševali” Grčijo ali recimo še Španijo, popolnoma zgrešeni in so prav vsem na ta način “reševanim” državam povzročili ogromno ter skoraj nepopravljivo gospodarsko, finančno, kulturno in politično škodo.

Plagiator povzema, da z ukrep reševanja ni bilo rešeno popolnoma nič – namesto tega so dominantne države EU z vsiljenimi programi reševanja šibkejše države enostavno uničile.

Bloger pa se strinja z ugotovitvami francoskega predsednika, da če se hitro ne najde učinkovit nov model reševanja EU držav v težavah in takoj ne zavrže ter preneha izvajati sedanji uničevalni, potem je celotna EU povezava v veliki nevarnosti, da razpade.

Oznake:, , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]