Ali sanjska služba sploh obstaja?

6. Sep 2017 07:05

Ali v resnici obstaja sanjska služba? Nekateri pravijo, da obstaja! Se še kdo spominja, kako so pri nas kot takšno ponujali službo pastirja pod Veliko planino v Sloveniji?

Na Kitajskem so pred časom kot sanjsko službo ponujali delo prvega moškega maserja prsi, v Veliki Britaniji pa so iskali nekoga, ki bi testiral vodne tobogane. Morda pa malo skočimo v filmski svet in do filma Butec in Butec. No, saj vemo, kako se je zgodba končala, kajne?

Na koncu se fanta nista odločila za ponujeno delo in dekleta so fantoma pač pomahala v slovo. Ker upanje umre zadnje, sta bila prepričana, da bosta tudi onadva nekega dne imela srečo in bosta dobila kakšno sanjsko službo.

Priznam, da sam ta teden takšnih deklet nisem srečal, sem pa pil kavo z nekaj drugimi zanimivimi ljudmi. In upam, da bo tako tudi v prihajajočem tednu, ko bi rad kofetkal s svojima Facebook prijateljema Mirjano in Velentinom Steblovnikom.

In ko smo pri njiju, sem se spomnil zelo zanimive zgodbe o tem, kaj si kdo lahko predstavlja pod pojmom sanjska služba … več (piše: AndejM).

Oznake: ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]