Razlika med Flisarjevimi in Zormanovimi “foteljaši”

27. Jan 2015 10:12

zorman_flisarKaj imata skupnega Filip Flisar in Uroš Zorman? Oba sta se po zadnjih uspehih spomnila komentatorjev na različnih slovenskih forumih in jih na svojevrsten način pokomentirala.

Uroš Zorman jim je, po zmagoviti tekmi nad Makedonci in uvrstitvi rokometne reprezentance v četrtfinale svetovnega prvenstva v Katarju, prek novinarjev poslal jezno sporočilo: “To zmago posvečamo vsem “foteljašem” v Sloveniji”. S tem je mislil predvsem na tiste, ki po forumih venomer pišejo negativne komentarje.

Na drugi strani se je na t.i. “foteljaše” ali “kavčarje” spomnil tudi slovenski unikum Filip Flisar.

Ni bilo preveč lahko. Moral sem kar dosti delati. Prejšnja leta sem imel določene zdravstvene težave in poškodbe. Spravil sem se skupaj in vse usmeril v to. Mnogi so že nehali verjeti, jaz pa sem si rekel, bomo že pokazali, kaj je to štajerska, pohorska stara dobra tehnika, je v svojem slogu povedal Flisar, takoj po zmagi na svetovnem prvenstvu v Ski Crossu. Nakar se je podal na, kot je dejal, vožnjo, ki vzbuja strahospoštovanje. Domov je namreč odšel z avtobusom svojih najzvestejših navijačev ali če hočete “foteljašev”.

Primerjavo Zormana in Flisarja ponuja bloger Don Marko M.

Oznake:, , , , , , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]