Kako spremljati izredne novice, kot je mističen let MH370 v izginotje katerega je morda vpletena dinastija Rothschild?

4. Apr 2014 10:12

boeing777_200Ko se zgodi nekaj grozljivega in nenadnega, mediji skočijo na najvišjo prestavo in iz ure v uro poskušajo sporočiti nekaj novega. Prvi odzivi so pogosto napihnjeni in netočni, novinarji pa se oklepajo vsake informacije, ki jo dobijo, četudi je nepreverjena.

Eden izmed zadnjih primerov je mistično izginotje letala na letu MH370, kjer so se zgodbe in informacije tekom iskanja, ki še vedno poteka, spreminjale praktično iz dneva v dan. Med njimi se najde tudi veliko prepričanj o teorijah zarote.

Ena izmed zanimivejših je zagotovo ta, da je bila v nesrečo vpletena vplivna in bogata dinastija Rothschild.

Na letalu naj bi bili namreč štirje kitajski inženirji, ki so si skupaj s podjetjem Freescale, katerega obvladujejo Rothschildi, delili lastništvo pomembnega patenta za revolucionarni mikročip. Vsak z deležem 20%. Pri tem pa je pomembno določilo v patentu, ki pravi, da se v primeru smrti katerega od lastnikov patenta, njegov delež porazdeli na preostale še živeče lastnike patenta. Miljarder Jacob Rothschild naj bi tako postal 100% lastnik patenta.

Zaradi takšnih in drugačnih poročanj o izrednih novicah v blogu Renton predstavljajo vodič za spremljanje izrednih novice.

Oznake: , , , , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]