Ljubezen je naravna. Sovraštvo ni.

6. Mar 2015 10:22

love“Dajmo enkrat za vedno končati debato o tem, kaj je naravno. Ja, naravno je, da se spečata in razmnožita moški in ženska. “Orodje” prvega se prilega “orodju” druge. To je dejstvo. Otrok se lahko po naravni poti rodi le po spolnem odnosu moškega in ženske. Tu ni dileme. A poglejmo kaj vse je še naravno…” uvodoma zapiše Jaka Tomc in v nadaljevanju odgovarja vsem, ki se zadnje čase “obmetavajo” s takšnimi in drugačnimi obtožbami in prepričanji.

V zapisu tako našteje prenekatere primerjave o tem kaj vse bi pri ljudeh naj bilo naravno pa to še zdaleč ni, začenši pri znani trditvi “le najmočnejši preživijo”.

“Ne govorite mi, kaj je naravno. Sposobni smo pokazati naravi, da je ne jebemo pet posto v naštetih primerih, nismo pa sposobni razumeti, da ljubezen ne pozna spola. Ko se boste naslednjič usedli v avto, ki golta bencin, da boste v ogromnem šoping centru kupili preveč mesa za nedeljsko kosilo in ob večernih poročilih nevoščljivo sami pri sebi nergali, zakaj vam ni uspelo prilezti na družbeni položaj, na katerem bi lahko kradli, pomislite, kaj točno je narobe s tem, da se ljubita dva moška ali dve ženski. Naravno res ni. Je pa človeško.”

Oznake: , , , , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]