Drago vam zaračunajo, da potem paradirate po ulici in ste nekakšen hodeči reklamni pano

19. Dec 2016 10:22

Veseli december in božično-novoletni prazniki se odražajo tudi v nakupovalnih centrih v katere se, bolj kot v ostalih mesecih v letu, zgrinja velika množica potrošnikov.

Tam jih potem ob nakupu trgovec najprej primerno opremi z vsemi vrečkami in ostalimi pritiklinami, ki izkazujejo pripadnost določeni trgovini, nakar za to, da ste venomer hodeči reklamni pano, poskrbijo tudi proizvajalci produktov, ki ste jih kupili in jih nato veselo nosite oz. uporabljate.

O tej temi se je razpisal bloger Kostin mozeg, ki uvodoma zapiše:

Vsakič, ko greste iz katerekoli trgovine in nakupite karkoli, vsakič, ko oblečete kos oblačila, vsakič, ko se obujete, vsakič, ko sedete v vozilo – prav vsakič ste reklamni pano.

Vrečko v kateri nesete nakupljeno, majico/pulover, ki ju navlečete nase, avto, ki ga vozite – prav vse je ozaljšano z logotipom firme.

Zadeve kupite, plačate … preplačate celo – ravno zaradi tistega našitka ali tiska na izdelku – in hodite okrog z ogromnim HH na prsih, s stilsko oblikovanim Cjem na rokavu, s prikupnim krokodilčkom nad srcem, z ogromnim napisom KANI čez cel hrbet in delate reklamo firmi, ki vam je najprej drago zaračunala svoj izdelek, vam po vsej verjetnosti zaračunala tudi vrečko v kateri ste kupljeno odnesli, na koncu pa še ponosno paradirate po ulicah in jim delate povsem brezplačno reklamo…

Oznake: , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]