Kakšna je prihodnost kriptovalut? (video)

23. Okt 2018 21:36

Več kot leto je že od začetka kriptoevforije po svetu in tudi v Sloveniji, a hitri rasti je sledila hitra streznitev, sploh za tiste, ki so kriptovalute kupovali po rekordno visokih vrednostih. Kakšna je prihodnost kripovalut in ali je strah pred upadom vrednosti upravičen?

Strokovnjaki svetujejo, da začnite pri manjši naložbi, razpršite svoj denar med različne kriptovalute, spremljajte cene trga in, kar je najpomembneje, ne nasedajte medijskemu pompu.

“Ogromno, ogromno projektov je bilo v zadnjem letu, ki so bili nazadnje prenapihnjena zgodba, torej so zbirali množični kapital, izdelka pa še nikjer. Večini teh podjetij, ki so zbrala milijone, v resnici je njihov žeton začel kotirati na odprtem trgu, nekako ni uspelo za zbrana sredstva v tem razvojnem letu dostaviti sploh nič konkretnega. Rekli bi, da se je ta trg prečistil vse te nesnage, če se lahko tako izrazimo,” je za Planet TV dejal Jure Pirc, strokovnjak za kriptovalute in predsednik Bitcoin društva Slovenije.

V Sloveniji smo najbolj znani svetovni kriptovaluti bitocin postavili spomenik, po podatkih Google Trends, ki merijo najbolj iskane vsebine na internetu, pa smo bili med petimi državami po iskanju svetovno znane kriptovalute na tretjem mestu … več (piše: Petra Vehovar za SiolNET.).

Oznake: , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]