Zakaj je pametno imeti ovitek za telefon?

2. Dec 2018 08:37

Ovitki za telefone so prišli na trg praktično takoj po prvem pametnem telefonu. Sedaj lahko izbiramo med ogromno različnih vrst ovitkov kot so preklopni, gumijasti, trdi, robustni in še veliko drugih. Cene pametnih naprav se gibljejo od 400 pa celo do 1400EUR, kar je toliko kot kakšen vozen avto. Eden glavnih razlogov za uporabo ovitka je seveda vrednost, saj ko želimo telefon prodati je dobro ohranjen telefon vreden veliko več! Pa Je pametno imeti tako pregrešnodrago napravo nezaščiteno?

Poglejte si kaj se lahko zgodi s telefonom pri padcu iz 1 metra.

Najpogostejša situacija ob padcu je, da ekran zaradi premočne obremenitve poči. Cena popravila ekrana lahko znaša tudi do 400€ medtem, ko je cena zaščitnega stekla in ovitka samo slabih 20 eur. Izbira je vaša!Zaščita pa sploh ni glavna funkcija ovitka, večina se za ovitek odloči bolj kot za modni dodatek! Dan danes je na trgu ogromno različnih ovitkov, ki tako ali drugače popestrijo tvojo napravo, naku p pa lahko opravite tudi na povezavi https://www.topizbira.si/. Najnovejši trend so trenutno vodne bleščice, ki se na celotni zadnji strani telefona prelivajo in s tem poskrbijo, da ti nikol nebo več dolgčas!

Za vse tiste, ki menite, da ovitek napravo samo odebeli in pokvari njen videz pa bi vseeno radi zaščitili vaš telefon ampak neželite izgubiti originalne oblike naprave so za vas definitvni tako imenovani »Ultra-slim«prozorni ovitki, ki so skoraj ne vidni in s tem ne »kvarijo« izgleda prvotne naprave. Edina slaba stran omenjenih ovitkov je, da ne zaščitijo naprave toliko kot jo drugi bolj kompaktni ovitki.

Oznake: ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]