Mamma Mia 2 – kaj vam je tega treba bilo?

9. Avg 2018 19:23

Ste si že ogledali nadaljevanje komičnega muzikala Mamma Mia? Mnenja tistih, ki so odšli v kino in si ogledali Mamma Mia 2: Spet začenja se so različni. Eno izmed zelo kritičnih recenzij je prispevala blogerka Zizmondka.

V uvodu zapiše:

Naslov bi lahko preprosto bil tudi Mamma Mia 2: Vse za denar. Ker to, kar sem včeraj videla v kinu ni imelo ne srca ne duše prejšnjega filma.

Tudi drugi odstavek strani filma na Wikipediji se začne takole… Zaradi finančnega uspeha prvega filma […]

Pa naj kdo reče, da ta film ni bil posnet samo zaradi denarja.

Zgodbe dejansko sploh ni bilo, zato so jo preprosto nadoknadili z bolj-ali-manj znanimi Abbinimi pesmimi. Nekatere pesmi so fino zažlajfale že tako počasno dogajanje, igra je bila bolj tako-tako (dejansko sta vse skupaj reševali Christine Baranski kot Tanya in Julie Walters kot Rosie), mladi igralci (predvsem Amanda Seyfried) so izgledali fino postarani…

Meryl Streep se dejansko v živo (sicer je prisotna na fotografijah) pojavi le v eni sceni (pa sem že mislila, da je bila edina pametna in ni podpisala pogodbe).

Edini res smešni del—verjetno nenačrtovan— je bil, ko se je iznenada prikazala Sophie-ina babica v podobi Cher. Celotna recenzija na blogu

 

Oznake: , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]