Najbolj nespametno je umreti zdrav

18. Maj 2013 12:33

Saj kako razvado pa človek tudi mora imeti. Ždeti v neki gorski luknji, meditirati, piti svoje scanje, žvečiti liste, k jih prinese veter in se nekega dne zbuditi mrtev. Še bolj ironično pa je, ko zagovornika nekadilstva, ljubitelja dolgih sprehodov po gozdu in rekreativnega maratonca pobere rak na pljučih.

Tako je razmišljal Kosta med obiskom, za njega od nekdaj, ene boljših bab v občini v katero je bil pred leti, kot piše, tako zacopan, da je, kadar je šla mimo in se mu nasmehnila, slino požiral kot kača žabo. Punce, ki ne uživa alkohola, mesa skoraj ne je, pa tudi kaditi je nehala. A kot je opazil bloger se še vedno oblači rahlo hipursko, le da bolj elegantno in bolj umirjeno.

Svetlo rjavih kodrastih las do sredine hrbta, v svetlo zeleni dolgi poletni oblekci  s prekrižanimi nogami in bosa je sedela nasproti njega in srebala tisti čaj iz ogromne šalice medtem ko mu je razlagala, tudi o duhovnosti. Nadaljevala je s čakrami, pa solsticiji in planeti, ki se poravnavajo, Kosta pa je razmišljal, kako bi jo poravnal kar tam na tisti mizi.

Oznake: , , , , , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]