Napoved za kitajsko leto 2019

18. Jan 2019 17:18

Leto 2019 po kitajskem horoskopu poteka pod okriljem svinje, ki se je zadnja od dvanajstih odzvala pozivu Bude, ko je k sebi povabil živali. Zato simbolizira zaključek 12-letnega cikla. Konkretno to pomeni, da ne bomo zadev nikoli mogli uresničiti, če jih v letošnjem letu ne bomo dokončali. Leto bo tako namenjeno predvsem zaključevanju in utrjevanju.

Helena Golenhofen je tako pripravila najpomembnejši napotek za leto 2019: Srečni in uspešni bodo tisti, ki bodo imeli red in izvajali rituale (npr. pospravljanje vsak teden, 5-minut iskrenih pogovorov v družini, redne vaje za hrbtenico). Modrost, disciplina in strukturiranost naj bodo glavne smernice za novo leto.

Svinja sicer simbolizira odmor, kar je lahko opozorilo, a dokončamo zadeve. Prav tako pa svinja svari tudi pred tem, da je treba nekatere stvari pustiti pri miru. Leto je tako primerno za ustvarjanje družine, da se dokonča nek “proces”. Vsako zavlačevanje bo slabo sprejeto.

Blogerka dodaja, da se bomo v politiki bolj ukvarjali z notranjimi zadevami. Več bo poskusov, da se konflikti rešijo na miren način. Ker svinja v sebi skriva veliko vode, so možne poplave, še posebej novembra.

 

Oznake:, ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]