SDS odpira avtomatizirano pralnico in sušilnico za bankovce

24. Jan 2018 10:22

Pri zadnjih finačnih manevrih je največja opozicijska stranka SDS očitno prepoznala poslovno priložnost in, verjetno kot prva na svetu, začela ponujati unikatno storitev. Pranje in sušenje denarja.

O njihovem poslovnem podvigu v svoji tokratni satiri piše bloger Don Marko M.

Množičen in nič kaj prijazen odziv večine državljanov Slovenije ob razkritju, da je SDS partija s svojimi člani na povsem znanih krajih, ob znanih časih in na znane načine svojim lastniškim srbskim in slovenskim podjetjem posojala denar in si potem od svojih podjetij denar izposojala, da jim ga je lahko posodila in si ga izposodila, prehaja na višjo stopnjo.

Povsem normalno je, da so si v svojem srbskem in slovenskem podjetju, ki sicer poslujeta brez dobička, izposodili po 450.000 oz. 60.000 €, saj jim takšnega posojila ne bi odobrila nobena banka na svetu, poudarjajo iz SDS partije ob čemer dodajajo, da v njih podjetjih madžarski partnerji, ki z njimi sodelujejo tudi pri financiranju 2.tira, jamčijo pravilen pretok bankovcev, ko se le tej odpravljajo na integracijsko ekološki smurfing.

“Gre za še en več nedopusten in sprevržen napad širše javnosti na zavedne Slovence naše partije in poskuse onemogočanja našega dela. Kot vemo, smo člani naše partije Slovenijo najprej osvobodili, nato osamosvojili in zaslužimo si polno spoštovanje, saj edini zagotavljamo, da bomo zavarovali Slovenijo pred vsakimi nezakonitimi, neustavnimi dejanji nepoklicanih“, je uvodoma na otvoritveni slovesnosti “OPERIZAME”… nadaljevanje na blogu.

Oznake: , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]