Čas je za vodne užitke – izberite TOP kopalke in seksi bikini!

23. Mar 2013 11:17

Bogata izbira kopalk vseh vrst v spletni trgovini z oblačili Manzara.si

Ste v precepu kakšne kopalke kupiti? Vas mikajo drzni vzorci ali živahne barve, v katerih bi izstopale? Izbira kopalk ni vedno lahka izbira! Velik poudarek moramo dati na to, da izberemo primerno velikost. Vsekakor moramo izbirati modele, ki se bodo usklajevali z našo poltjo in barvo las. Vzorec in kroj bikini kopalk pa naj bosta takšna, da bosta skrila vse pomanjkljivosti na našem telesu.

Nasveti pri nakupu kopalk:

Za vse s širšimi boki svetujemo, da se karseda izogibajo prečnim črtam, pa tudi svetlejšim odtenkom in  kakšnim večjim vzorcem. Model bikinija naj bo čim manj vpadljiv, v ospredje naj pridejo temnejši odtenki, potisk pa naj bo nesimetričen. Odlična izbira so kopalke pareo, ki se zavežejo okoli bokov.

Za dekleta z majhnimi prsi svetujemo, da se čim bolj izogibajo majhnih nedrčkov in prevelikemu spodnjemu delu. Primerni so modeli push up, ki prsi dvignejo in naredijo nekoliko bogatejši dekolte. Vaš izgled boste obogatile tudi z zavezovanjem naramnic za vratom.

Damam, ki pa bi rade najbolje skrile svoj trebušček, pa priporočamo predvsem enodelne kopalke v temnejšeih barvah, seveda pa ne bi zgrešile niti z tankinijem, to so kopalke, ki so iz dveh delov – majčka in hlačke.

Za postave z večjo zadnjico nikakor ne priporočamo brazilk, najlažje jo boste prikrile s pareom. Model naj bo klasičen in ravno prave velikosti, saj lahko sicer optično povečamo zadnjico.

Gospodičnam s krajšimi nogami svetujemo, da se izogibajo nošenju bikini kopalk na bokih. Prav tako se raje izogibajte brazilkam. Takšnim postavam bi prav lepo pristajal bikini.

Sprehajanje po nakupovalnih centrih in nakupovanje idealnega bikinija se včasih sprevrže v pravo moro. Kje najlažje preverimo zadnje modne trende? V spletnih trgovinah lahko kar od doma pregledaš vse od cen do različnih modelov bikini kopalk, brazilk, pareo modela, monokini, .. Če nisi prepričana, kaj se bi ti najbolje podalo, je na voljo tudi svetovanje preko emaila ali telefona.

V spletni trgovini z oblačili Manzara smo za vas pripravili največje hite letošnje sezone vrhunskih svetovnih proizvajalcev, ki se trudijo zadovoljiti modne okuse še tako zahtevnih strank, ki se zavedajo pomembnosti vrhunske mode.

Letošnji modni trendi zapovedujejo predvsem klasično črno barvo, ne boste zgrešile niti z izbiro turkiznega in pinki bikinija. Za nekoliko drznejše pa pridejo v poštev še vzorčaste kopalke, predvsem živalski potisk – žirafa ali zebra bikini. Ne pozabite, najvažnejše pa je, da se v kopalkah počutite udobno in sproščeno!

[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]