Kako izbrati hišne copate?

19. Jan 2022 14:42

Hišni copati so pogosto prva stvar, ki jo obujete, ko stopite skozi vrata vašega doma. Nekateri brez njih ne morejo, drugi jih ne marajo, tretji jih vedno pozabljajo, četrti izgubljajo … Če copatov ne nosite sami, pa imate zagotovo kak par na zalogi za goste. V nadaljevanju preberite, kateri hišni copati so primerni za vas, kakšne materiale izbrati ter kje v Sloveniji dobite najbolj odštekane copate, ki jih lahko podarite za darilo.

Stil copatov

Ko pride do copatov, je na voljo kar nekaj različnih modelov. Najbolj pogosti in osnovni so klasični mehki sobni copati “za nataknit”, ki jih največkrat ponudimo gostom. Tak stil copat je udoben in prijeten za nošenje. Drugi model so sobni copati s trdim podplatom, ki jih največkrat vidite na stopalih očeta ali dedka.

Običjano je podplat nekoliko privzdignjen in ima anatomsko obliko, da se v njih udobneje hodi. Potem pa so tu še podloženi copati za zmrzljive, ki so na notranji strani obdani s krznom ali flisom in pa otroški copati, ki so na voljo v številnih različicah (za nataknit, za obut, copati za dojenčke …).

 

Izbira materialov

Klasični sobni copati so največkrat iz mehkih materialov, čigar slaba lastnost je ta, da se hitro obrabijo ali scefrajo. Še posebej, ko jih enkrat operete v pralnem stroju, se pri slabo izdelanih copatih deformira podplat ali šivi. Če iščete copate, ki vam bodo služili dalj časa, izberite usnje.

Ne samo, da so bolj kakovostni, so tudi bolj prijazni do vaših stopal. Usnje je namreč naravni material, ki stopalom omogoča dihanje, kar pomeni manj potenja in neprijetnih vonjav. V zimskem času prav pridejo tudi krzneni copati, to so usnjeni copate s podlogo iz umetnega krzna, ki vas bodo prijetno greli.

Izbira barv in vzorcev

Izbiro barv in vzorcev sobnih copatov prepuščamo vam. V spletni trgovini Brodi.si so vam na voljo usnjeni copati najrazličnejših barvnih kombinacij, motivov in napisov, v kolikor vam noben ni všeč, vam lahko izdelajo tudi copate po naročilu. Slednje vam lahko pride prav tudi, če želite vaše najbližje ali znance obdariti z zabavnimi ali personaliziranimi copati.

Zakaj izbrati usnjene copate Brodi?

V ponudbi vas čakajo najrazličnejši copati – moški, ženski, krzneni, otroški, šolski, darilni …Vsi hišni copati so izdelani iz kakovostnih materialov, so plod ročnega dela in so zato edinstveni. Iz tega tudi izhaja ključna konkurenčna prednost Brodik.

Namreč, pri njih lahko naročite točno takšne copate, kot ste si jih zamislili. Njihovih copat se boste prej naveličali kot pa jih obrabili, zato vas v spletni trgovini čaka vedno nova ponudba, motivi in barve, ki sledijo aktualnim trendom.

Naročnik: Brodi.si

Oznake:, , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]