Moderni dnevni regali, ki preprosto navdušijo

19. Apr 2023 20:00

Za dnevno sobo lahko brez dvoma rečemo, da predstavlja osrednji prostor vsakega doma. Ne glede na to, kako velika je, se v njej druži celotna družina. Prav zaradi tega je ključnega pomena, da je urejena kar se da udobno in funkcionalno. Pri tem nam lahko zelo pomagajo dnevni regali, ki so nadvse priročni in vsestransko uporabni. Če tudi vi iščete nov dnevni regal, ki bo dodatno nadgradil vaš dnevni prostor, potem preverite ponudbo, ki so jo za vas pripravili v večkrat nagrajeni slovenski Furnituri. S pomočjo njihove strokovne ekipe pa smo v nadaljevanju pripravili nekaj odličnih idej, ki vam bodo še kako prav prišle pri nakupu popolnega dnevnega regala.

 

Zakaj so dnevni regali tako zelo priljubljeni?

Dnevna soba vsakega doma mora biti zares skrbno opremljena, saj v njej preživimo zares veliko časa. K urejenosti in maksimalni funkcionalnosti ključno prispevajo prav dnevni regali, ki sodijo med najpomembnejše pohištvene kose dnevne sobe. 

Ne le, da boste z odločitvijo za nakup modernega dnevnega regala, izgled vaše dnevne sobe dodatno popestrili, ampak boste v njej pričarali neko prav posebno eleganco. Vi pa si boste s pomočjo tega nepogrešljivega kosa pohištva močno olajšali vsakodnevno bivanje. 

Se sprašujete kako? Vloga dnevnega regala namreč ni zgolj prostor, kjer stoji televizor, ampak veliko več. Vaše knjige, družabne igre, razne papirje in druge predmete boste lahko priročno uredili po omaricah, predalih in policah, ki so del dnevnega regala. Poleg lično pospravljenih predmetov pa se bo zagotovo našel prostor tudi za kakšen sentimentalen spominek ali sliko, ki vam veliko pomeni.  

Izberite pravo pohištvo za dnevno sobo

Najpomembnejše pri opremljanju dnevne sobe je pravilna umestitev izbranega pohištva. Dobro izkoriščen prostor vam namreč omogoča nemoteno gibanje in bivanje. Poleg tega mora biti notranja oprema primerno velika in skladna med seboj. 

Kako torej doseči funkcionalno postavitev in brezčasno eleganco v vašem dnevnem prostoru? Prav s pomočjo dnevnih regalov, saj prostor prijetno zapolnijo, hkrati pa predstavljajo osrednji element dnevne sobe. 

Svetovalci pri Furnituri predlagajo, da ob prenovi dnevnega prostora v prvem koraku izberete prav dnevni regal. Šele nato pa se lotite nakupa sedežne garniture, klubske mizice in ostalih elementov, ki bodo pomembno vplivali na udobje vašega bivanja. 

Pri opremljanju vedno sledite osnovnim zakonitostim, med katerimi si poseben poudarek zasluži oblikovna, barvna in slogovna skladnost notranje opreme. Tako dnevni regali, kot vsi ostali nepogrešljivi elementi pa naj bodo prilagojeni vašemu načinu življenja in vsakodnevnim navadam.

 

Zame, zate, za vse

V Furnituri vas čakajo sodobno zasnovani dnevni regali, ki so primerni za najrazličnejše okuse. Kot smo že omenili, mora biti izbrano pohištvo v prvi vrsti prilagojeno vam in vašemu življenjskemu slogu. 

Tako se na primer družinam z majhnimi otroci priporoča nakup dnevnih regalov iz masivnih oziroma trpežnih materialov, ki so obenem enostavni za čiščenje. Več kot priročna izbira so različni odtenki lesa, ki brez težav kljubujejo prstnim odtisom vaših malčkov. Izberemo pa lahko tudi dnevni regal z visokim sijajem. Ta v prostor vnese lahkotnost in eleganco, vendar pa zahteva nekaj več čiščenja.

Ste naveličani vsakodnevnega brisanja prahu? Potem  namesto odprtih polic raje izberite zaprte omare in predalnike, ki postajajo vedno bolj priljubljeni prav zaradi svoje praktičnosti. Navdušili vas bodo tudi minimalistični ročaji ali odpiranje na dotik, brez katerih si modernega pohištva sploh ne predstavljamo več.

Dnevni regali mehkih linij in v nežnih odtenkih lesa v vaš dom vnesejo toplino in domačnost. Medtem ko je robustno pohištvo v hladnih udarnih barvah primerno predvsem za drzne posameznike, ki prisegajo na najnovejše pohištvene modne trende. Razmislite, v katero skupino sodite vi in se odločite za dnevni regal, ki bo zadostil vašim željam in potrebam.

 

Trendi in nasvet strokovnjakov

Jasno je, da nam mora kupljeno pohištvo olajšati življenje, ob tem pa pobožati tudi naše oči. V salonu pohištva Furnitura so nam zaupali, kakšni dnevni regali so trenutno najbolj ‘in’ ter katere prednosti združujejo.

V prvi vrsti je zagotovo potrebno poudariti minimalističen izgled, ki ga je moč zaznati tako v samih oblikah in zasnovi kot tudi barvah in njihovih kombinacijah. Večina dnevnih regalov tako združuje dve barvi, ki se med seboj odlično skladata.

Sama zasnova elementov teži k doseganju čim večje uporabnosti in priročnosti pri uporabi. Tako boste našli veliko omaric in komod, ki se odpirajo s pritiskom na njih in so brez nogic. Slednje pa močno olajša brisanje prahu in skrajša čas sesanja.

 

Harmonija v vašem domu

Neverjetno zanimivo je dejstvo, kako lahko prav z odločitvijo za ustrezen dnevni regal, v sobi pričaramo učinek razgibanosti in prostornosti. Dinamiko dnevnega prostora lahko najbolj učinkovito dosežete z izbiro različno visokih komod in vitrin. Te igrajo pomembno vlogo pri razbijanju monotonosti.

Veliko smisla za opremljanje prostorov in ljubezen do pohištva poskrbita, da vaš dom zasije v svoji najboljši luči. To pa vam zagotavljajo tudi v večkrat nagrajenem salonu pohištva Furnitura, kjer vam ponujajo bogat izbor vrhunske notranje opreme priznanih proizvajalcev po zelo dostopnih cenah. Da bo lep in funkcionalen dom še lažje dosegljiv, vam nudijo tudi možnost plačila na obroke.

 

Zaupajte strokovnjakom

V kolikor se  pri izbiri pohištva za dnevno sobo znajdete v dilemi, se vedno obrnite na strokovnjake s področja notranjega opremljanja. Če niste prepričani, kako bi kombinirali dnevni regal z ostalimi pohištvenimi kosi, si lahko na Furniturini spletni strani ogledate izbrane primere dnevnih sob.

Za še boljšo uporabniško izkušnjo pa poskrbi prijazna in strokovna svetovalna ekipa, ki jo lahko kontaktirate po telefonu na številki 070 458 517, e-mail naslovu [email protected] ali preko spletnega obrazca. Če si želite bolj osebnega pristopa, pa ste toplo vabljeni v njihov showroom na Letališki 32J, od ponedeljka do četrtka med 8.00 in 18.00 ter vsak petek med 8.00 in 15.00. Z veseljem vam bodo priskočili na pomoč pri doseganju harmoničnega vzdušja v vašem domu.

 

Furnitura

Oznake:, , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]