Modne in udobne trenirke MANZARA fashion!

28. Jan 2013 22:12

Ženske vedno želimo izgledati popolne, pa naj bo to na sprehodu čez mesto, na raznih prireditvah ali pa doma v dnevni sobi. Razlika je le, da se moramo doma počutiti tudi udobno. Trenirke so tako kos oblačila, ki nam daje posebno udobje. Kakšen model izbrati je odvisno od več dejavnikov. Največ nas je »obsedenih« s klasično črno, nekaj jih prisega tudi na sive barve, še nekoliko manj pa na roza in druge živahne barve trenirke. Seveda pa ne rabimo izbrati le enobarvne, saj obstajajo takšne, ki imajo ob strani črte. Največ modelov je narejenih na vrvico, da si lahko trenirke prilagajamo obsegu pasu, kar je precej pomembno pri sami športni aktivnosti, da nas ne ovirajo in nam lezejo dol.

Nekatere prisegajo na dvodelne trenirke, saj se nam tako ni potrebno obremenjevati, kaj paše skupaj in s čem ter katerimi barvami jih naj usklajujemo. Takšni modeli so največkrat oprijeti, zgornji del pa je ponavadi iz kapuce. Nekatere pa se poslužujejo še kakšnih širših hip hop modelov trenirke. Takšne so precej ohlapne, spodaj pa se zožijo. Primerne so za aerobiko, zumbo in sodobne plese. Večkrat se kombinirajo s topom ali krajšo majico.

Trenirke se načeloma prodajajo skoraj v vsaki fizični trgovini z oblačili, problem pa je najti točno takšno, kot smo si jo zamislili. Najlažje je tako kar iz domačega naslonjača preveriti vso ponudbo in se tako odločiti glede na ceno in všečnost artikla. To nam omogočajo spletne trgovine, ki so dostopne kar 24 ur na dan in vse dni v tednu, kar je v današnjem času s hitrim tempom življenja in zelo malo časa kar pomembno. Če se odločimo za nakup trenirke preko spleta, prihranimo čas, ki bi ga porabili z obiskom vseh trgovin v nakupovalnem centru, izognemo se dolgi čakalni vrsti, med drugim pa bi lahko zaradi nepreglednosti artiklov še spregledali točno tisti model trenirke, ki bi nam najbolj ustrezal. Vsemu temu se izognemo s spletnim nakupom. Na vas čaka tudi izredno veliko drugih ugodnosti, ki ste jih deležni, če naročite preko svetovnega spleta, saj ponavadi dobite kakšno darilce.

Po napornem delavniku oziroma šolskem dnevu se najraje preoblečemo v najbolj udobno oblačilo. V trenirkah se namreč počutimo najbolj sproščeno, saj so iz materialov, ki so nežni do kože.  Seveda je pa predstavnicam nežnejšega spola pomembno, da se obenem počutijo tudi zapeljivo. Trenirka mora biti v skladu z najnovejšimi modnimi zapovedmi. Modne smernice si lahko preberete na raznih modnih portalih, kjer si lahko izmenjujete mnenja in izkušnje, tako boste lahko najbolje izbrale trenirko, ki bo po vašem okusu. Celo zvezdnice so bile nekajkrat zalotene, ko so se po mestnih ulicah sprehajale kar v tem kosu oblačila.

Pozimi se najraje zavihtimo v kakšne debelejše trenirke, ki so podložene s flisom ali so iz debelejših materialov. Tako lahko sprehajamo psa ali gremo v naravo, ne da bi nas moralo zebsti. Poleti, ko je vročinski udar, pa so najboljša izbira kapri trenirke oziroma krajši modeli, ki pokrivajo karseda malo, saj nas vročina že tako pošteno načenja. Dobro je, da je trenirka čim bolj tanka, saj je tako tudi bolj zračna. Seveda pa morate paziti, da ni prosojna oziroma takšna, da se vidi čez material, če tega ne želite. Najbolj važno je, da si kupite model, v katerem ste najbolj sproščene in v katerem se hkrati počutite zapeljivo.

[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]