Spletna agencija in zakaj jo morate imeti?

23. Maj 2022 11:01

Če ste podjetnik in razmišljate o novi spletni strani in novejših marketinških pristopih, se za to lahko odločite na tri načine:

  1. V obstoječem podjetju zaposlite osebo, ki se bo s tem redno ukvarjala.
  2. Najamete digitalno agencijo, ki bo skrbela za vse vaše aktivnosti.
  3. Ne storite nič in o tem še naprej le razmišljate.

Ker se pogosto v podjetju pojavi želja po najemu digitalne agencije, saj zaposleni nimajo ustreznega kadra ali časa, vam tu lahko na pomoč priskoči spletna agencija. Pri Splet99 pomagamo pri postavitvi nove spletne strani ali spletne trgovine, pri prenovi spletne strani, pomagamo pri različnih aktivnostih oglaševanja, svetujemo pri izboljšavah spletne strani in pomagamo širiti vašo blagovno znamko.

S spremembami v digitalnem svetu smo v podjetju Splet99 vedno korak s časom. Ker sledimo trendom in se redno izobražujemo, vam zagotovo lahko pomagamo, da greste po pravi poti in v pravo smer. Poskušamo prebuditi nov način razmišljanja, da vidite svoje izdelke ali storitve skozi drugi zorni kot. To bo prineslo novi val svežine in nove kupce.

Kaj je digitalna agencija?

Digitalna agencija, kot je Splet99, je skupina strokovnjakov, ki obvlada digitalne marketinške strategije. Ponuja vam storitve in znanje, da lažje komunicirate z vašo ciljno publiko. Nudimo vse storitve v celoti in se tako lahko posvetimo vašemu podjetju, da dobi boljšo prepoznavnost na spletu.

Kako veste, da bo digitalna agencija vaš dober poslovni partner?

Dobra digitalna agencija vas vodi skozi celoten proces in vas obravnava kot pravega partnerja in ne le kot naročnika. Pri Splet99 poskrbimo, da na vaš posel pogledamo iz ptičje perspektive in ga zapakiramo v celoto. Tako lahko povežemo vašo spletno stran z različnimi vrstami marketinga (od organskega do plačljivega) skupaj z drugimi aktivnostmi na spletu in družbenimi omrežji.

Vi se boste kot podjetnik raje posvetili svojemu poslu, ki ga tudi najbolj obvladate. Mi pa bomo poskrbeli za to, kar najbolje znamo. Oblikovali vašo novo spletno stran ali spletno trgovino in tako poskrbeli, da bo vaše podjetje kar najboljše predstavljeno na spletu.

Kako smo že pomagali našim strankam?

Skozi vrsto let, smo imeli že veliko projektov, ki si jih lahko ogledate pod zavihkom Reference in se sami prepričate o vsebini in kvaliteti naše izdelave. Pomagali smo usmerjati in izdelati grafične podobe spletnih strani, spletnih trgovin, kjer se jim je s prenovo prodaja povečala.

Ker resnično želimo pomagati svojim strankam in ne le govoriti v prazno, ponujamo tudi brezplačne spletne strani, ki so namenjene začetnikom v svetu podjetništva, ki nimajo začetnega kapitala in bi se radi predstavili in pojavili na spletu.

Kaj pridobite z sodelovanjem z nami?

Pri Splet99 stremimo k osebnemu sodelovanju. Po prvem srečanju lahko obojestransko vidimo ali smo pravi »match« ali ne. Če smo pravi tim se dogovorimo za nadaljnjo sodelovanje.

Vam pa svetujemo, če želite kot naročnik najbolje izkoristili naše storitve, da naredite sledeče:

  • Iskreno poveste, kaj pričakujete od nas!
  • Določite redni termin sestankov
  • Sporočite vaš mesečni budget
  • Predlagate komunikacijske kanale, kjer želite nagovarjati vaše stranke
  • Nam zaupate
  • Redno spremljate rezultate

Če bi radi tudi v praksi preizkusili sodelovanje z nami, se nam javite preko spletnega obrazca in pomagali vam bomo do boljših rezultatov!


Naročnik: Splet99 d.o.o., splet99.net

Oznake:, , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]