Tudi Bratuškova potuje po Sloveniji. Desni pa medtem po Hrvaški lovijo leve.

12. Avg 2017 09:06

Predsednik Slovenije Borut Pahor je te dni, v sklopu svoje nikoli končane predsedniške kampanje, na poti iz Goričkega v Piran. Toda že pred njim se je na popotovanje po Sloveniji podala predsednica Zavezništva, Alenka Bratušek. Podobno naj bi pogosto počel tudi minister za kmetijstvo in predsednik SD, Dejan Židan.

In medtem, ko nekateri potujejo po Sloveniji in nabirajo politične točke, pa so drugi za nabiranje političnih točk očitno izbrali drugačno taktiko.

Spletna stran Nova24 je namreč začela objavljati prispevke, v kateri lovijo slovenske politike, razen tistih, ki jih sami podpirajo, češ da se na dopust odpravljajo na Hrvaško. Kar bi naj bilo nedomoljubno. Po drugi strani so izpostavili poslance SDS, ki da odkrivajo lepote Slovenije.

Tako se je nedavno razvila prava mala medijska bitka o tem, ali je Branko Grims na trajektu za hrvaški otok Vis fotografiral poslanko Levice Violeto Tomić. Tomićeva je na svojem Facebooku namreč zatrdila, da jo je slikal prav Grims, ki pa to zanika. Nastala je komedija, ki jo opisuje bloger Sašo Ornik Jin.

hoomstock-polsi-klik

Oznake: , , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]