Erjavec se bo izvlekel s svojo izsiljevalsko agendo

7. Avg 2015 08:17

erjavecKarla Erjavca očitno ne more odnesti ničesar. Ne samo to, Erjavec se ob vseh aferah, katere se na njega lepijo v zadnjem času, vede skrajno nonšalantno. Tako je odstop pred dnevi imenovanega slovenskega arbitra Ronnyja Abrahama pokomentiral z besedami “DeSUS je zadovoljen, da so vsi upokojenci s pokojnino do 750 evrov prejeli regres.”

“Nekaj, kar je videti v argumentacijskem oziru kot retorični trik menjave teme, zrcali v istem trenutku tako rekoč resnico slovenskih notranjepolitičnih razmer, naše zunanje politike in diplomacije ter agendo Karla Erjavca in njegove stranke obenem.

Žal se je vse troje nakopičilo v eni osebi: slovenska vlada je že dolgo nazaj postala talec gospoda Karla in njegovih izsiljevanj s pokojninami in regresi, nato še zunanje politike, ki je evidentno ni sposoben ali celo voljan voditi, slovenski upokojenci pa se bodo morali končno odločiti, ali jim je pomembnejše sklicevanje na regres ali recimo izhod Slovenije do odprtega morja. Zdi se, da on že ve, kako se bodo.” več v tokratni analizi dr. Borisa Vezjaka.

 

Oznake:, , , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]