Ivan Vogrin še vedno nateguje vse okrog sebe

29. Maj 2014 09:02

ivan_vogrinA potrebno je priznati, da v teh nekaj zadnjih dneh v resnici ni počel popolnoma nič drugega in tudi nič drugače, kot so to ves pretekli mandat počeli premnogi njegovi poslanski kolegi in poslanske kolegice.

Za to humorno politično predstavo pa bi morali biti Iveku še najbolj hvaležni slovenski volivci in volivke, ker nam je vsem pokazal, da slovenska politika in v njej delujoči akterji vendarle niso tako hudo resna stvar kot se nam želijo ves čas prikazati ter, da tega kar nam pišejo ali drugače sporočajo novinarji ni potrebno za vsako ceno kupiti, piše bloger Plagiator, ki zato upa, da se Ivek ne bo preveč oziral na kritike, ki jih danes nanj naslavljajo nekateri.

Ob vseh tragikomedijah, ki se vseskozi dogajajo v našem parlamentu, je včasih dobro, da je na sporedu tudi kakšna dobra komedija. Ivek ti si car, moje čestitke, še med drugim v hvalospevu Ivanu Vogrinu kliče bloger.

(v DS anketi – desni stolpec spodaj – vas sprašujemo, za katerega volilnega poraženca vam je žal, da ne bo evropski poslanec)

Oznake:, , , , , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]