Seznami vseh kandidatov za župane, občinske svetnike ter KS vseh 212 občin lokalnih volitev 2018

25. Okt 2018 07:04

Letošnja nedelja 18. novembra je letos namenjena tudi lokalnim volitvam, ki so po mojem pomembnejše od parlamentarnih. Obstaja sicer več možnih razlag za nenormalno število prijavljenih lokalnih kandidatov po celi državi, kar je lahko tudi dobro, kot ni dobro, da se vrača cela serija že odsluženih škodljivcev, ki so te položaje svojčas že zasedali….

Ampak glavno besedo imamo itak volilci in če se tistim fosilom ne bo dajalo glasov, potem jih pač ne bo nikjer….. Pri lokalnih volitvah se je potrebno zavedati, da je edino smiselno voliti izključno lokalne kandidate oz. lokalne liste ali stranke. To stopnjo demokratičnega delovanja so do sedaj uspešno izvedli zgolj Prebivalci občine Ankaran, ki zaenkrat edini razumejo bit lokalnih volitev…..

Na lokalnih volitvah se pač ne voli kandidatov oz. list ali strank, ki delujejo na državni ravni, torej nikakor kandidatov aktualnih ali bivših političnih strank, ki zasedajo oz. so zasedali sedeže v našem parlamentu.

Ker lokalna stvar je izključno lokalna stvar, kandidati parlamentarnih strank pa nikoli niso lokalna stvar in ne bodo delovali v interesu lokalne skupnosti, pač pa po parlamentarni strankarski direktivi in takšnih lokalna skupnost ne rabi, če se hoče zdravo razvijati.

V nadaljevanju pa poln seznam vseh županskih in mestnih svetov kandidatov, kakor tudi kandidatov krajevnih skupnosti vseh 212 občin naše male podalpske, klikni na izbrano povezavo. Seznami so razvrščen po abecednem redu, za ogled kandidatov posamezne oz. svoje občine pa zgolj klikneš na ime svojega mesta … več (piše: Don Marko M). 

Oznake:, ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]