Srečni dnevi za narod, ki ima takega carja kot je Borut Pahor

22. Jul 2015 13:23

pahor-izsek-katrca-vozi-neprivezanV teh peklensko vročih dneh je za neke vrsto osvežitev ponovno poskrbel predsednik države Borut Pahor. Ne dolgo nazaj nas je namreč na svojem Facebook profilu popeljal s svojo legendarno katrco in nas veselo pozdravljal.

“V časih, ko nas doma vedno močneje preparirajo s populizmi vseh vrst, socialnimi, gospodarskimi, ideološkimi, političnimi, tako z leve kot desne, se morda Pahorjev, lahko dozdeva še najbolj benigna izmed vseh mentalnih tvorb prepričevanja…”

“Predsednikov flirtajoči populizem je premišljena in dodelana forma komunikacije z javnostjo, predvsem državljani, njegova preizkušena dobitna in zmagovita kombinacija na volitvah. In tu ne bo odnehal ali zamenjal konja, za trenutke se celo zdi, da svoj piarovski trik uspešeno izvaža tudi v urad predsednice na Pantovčaku. Morda še kam.

Ne preseneča, da je celo ob nedavnem  pietetnem obisku v Srebrenici v istem kraju z izdelki Jupol mimogrede barval stanovanje družine Mandžić, kajti manire samopromocije, skrite za nekakšno volontiranje in skombinirane z značajsko egomanijo, je treba širiti tudi izven meja.

Kajpak je življenje ljudskega koketa, lahko predvidevamo, težavno…” med drugim zapiše Boris Vezjak.

Oznake: , , , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]