Telekom bo odpuščal, sindikalni razgrajači in borci za skupno premoženje pa so očitno na svojih vikendih

22. Jul 2015 08:08

pocitniceV medije je v preteklih dneh priculjala vest o tem, da naj bi državni Telekom Slovenije, ki sicer čaka na zaključek zgodbe o prodaji, imel v načrtu odpuščanje svojih zaposlenih. Informacije o številu le teh so si različne, od 450 pa vse do 1000 odpuščenih v naslednjih dveh do treh letih. Ob tem pa so vsi, predvsem sindikati, skrivnostno tiho.

“Uprava TS in Sindikati pa skrbno varujejo poslovno skrivnost. Pred kom le in zakaj?! Tiho je očitno tudi vlada, njeni ministri in holdingi in agencije. Prav osupljivo je, kako kalna je ta zadeva. Kot največja luža na najbolj prometnem blatnem dvorišču pred jeseniškem plavžem … po hudem nalivu. Zaboga, v govora je o stotinah zaposlenih državnega paradnega konja, v katerega zobovje se je še pred nekaj tedni vtikal vsak s tremi minutami časa in za naprstnik neslanosti. Zaradi mešetarjenja okrog Telekoma Slovenije je odletel obrambni minister, pred parlamentom je protestirala skupina državljanov, mediji so neprenehoma glodali kosti tega ubogega teleta.

Zdaj, v počitniški vročini, ko so sindikalni razgrajači in borci za skupno premoženje očitno na svojih vikendih, bo šlo tole kar nekako mirno mimo nas?med drugim pišejo na Bimbovem blogu.

Oznake:, , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]