“Zoran je vsaj ostal isti kot je bil, vi ste se pa že precej obrnili po vetru”

2. Maj 2014 09:09

zoran_jankovic_psMineva teden dni od ponovne izvolitve Zorana Jankovića za predsednika Pozitivne Slovenije. Po tem ko so že dan po zmagi koalicijski partnerji hiteli z napovedmi o predčasnih volitvah in koncu koalicije se zdi, da skušajo situacijo vendarle malenkost ublažiti in nekako zdržati do jeseni. Zanimivo je namreč tudi, da kljub vsemu še nihče ni odstopil.

Seveda so vsi požrli besedo tako, kot smo lahko tudi pricakovali, ugotavlja bloger Sarkozy in dodaja, da pa se še vedno nadaljujejo napadi na Jankovića, ki da je edini krivec za nastalo situacijo.

Vrstijo se tudi izstopi iz Pozitivne Slovenije, pri čemer zdaj že bivši Pozitivci, kažejo na Jankovića, da je kriv za razdor PS. Bloger jih zato sprašuje: “kaj ste pa takrat rinli zraven, dobro je meni znano in tudi vam, da vsi sedite na teh mestih prav zaradi njega, vašo zmago vam je prinesel ravno Zoran Janković, brez njega bi bili tam kot je Zares, Lds in podobne stranke.” Obenem napoveduje, da bodo prebežniki verjetno sedaj poskušali najti zavetje pri Šoltesu ali Cerarju.

Dotakne se še fenomena Janković, za katerega naj bi bilo v zadnjem času vloženega veliko truda, da se ga nekako ustavi, eliminira iz politike, spravi na sodišče, itd. on pa vedno iz tega pride kot zmagovalec.

In kakšen bo politični zemljevid po prihajajočih volitvah? Na to vprašanje bloger skuša odgovoriti v nadaljevanju zapisa.

Oznake: , , , , , , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]