Atlas Trading za celovite energetske rešitve

20. Okt 2021 13:19

Dejstvo je, da je Atlas Trading eno od vodilnih podjetij na področju distribucije ter vgradnje energijsko izjemno učinkovitih ogrevalnih ter hladilnih sistemov. Znani so po svoji inovativnosti in po iskanju prvovrstnih rešitev izven ustaljenih okvirjev. Njihova največja prednost je zagotovo tudi to, da se svojim strankam na vso moč prilagajajo, obenem pa hitro in učinkovito pridobivajo nova znanja ter osvajajo inovativne tehnologije.

Na trgu so prisotni že od konca 80. let prejšnjega stoletja. Od tedaj najprej vedno znova plasirajo inovativne, kakovostne in učinkovite izdelke. Posledično so vselej nastopali kot pionirji v panogi ogrevanja in hlajenja.

Osredotočenost v razvoj programa najučinkovitejše rabe energije

Podjetje Atlas Trading je v zadnjem desetletju zlasti osredotočeno v razvoj najučinkovitejše rabe energije. Njihov cilj zagotovo ni samo ponuditi dober izdelek, ampak celovito rešitev na izjemno visoki kakovostni ravni. Zastopajo nekatere od najbolj pomembnih globalnih proizvajalcev strojne opreme za energijsko učinkovito ogrevanje in ohlajevanje.

Strokovno podkovana in izkušena ekipa naročnikom ves čas ponuja popolno in celovito rešitev energetskega problema. Da pa bi bila lahko končna rešitev kar se da optimalno izvedena, se morajo v podjetju zavedati številnih podrobnosti, in sicer skozi celotni proces investicije.

Od prvega koraka dalje v podjetju temeljito spremljajo potrebe investitorjev

V podjetju že od prvega koraka dalje zelo natančno spremljajo potrebe posameznega naročnika oziroma investitorja. V celoti prisluhnejo njegovim željam ter poskušajo ugoditi še tako zahtevnim potrebam. Najprej učinkovito preučijo obstoječe stanje, nato svetujejo sistemsko rešitev, jo še ustrezno dimenzionirajo, pripravijo načrt izvedbe, vodijo in nadzorujejo prav vsa izvedbena dela. Sistem spustijo tudi v pogon in ga nato kakovostno vzdržujejo ter servirajo.

Prav vsak omenjeni korak pa vsekakor zahteva izjemno visoko strokovnost pa tudi izkušenost. S ciljem zato v podjetju zaposlujejo samo najboljše strokovnjake s področja projektiranja, vodenja projektov, servisa in logistike. Njihovi projekti so zaključeni kakovostno, ažurno in ne nazadnje tudi z največjo mero zadovoljstva – naročnikovega in svojega.

Ponudna toplotnih črpalk

V podjetju Atlas trading so na voljo toplotne črpalke najbolj vidnih proizvajalcev oziroma blagovnih znamk. Na sploh je za tovrstne naprave značilno, da nam v današnjem času nudijo izjemno ekonomičen in za okolje nadvse prijazen vir toplote za ogrevanje prostorov in pripravo sanitarne vode.

Še preden postanete lastnik toplotne črpalke, si lahko na spletni strani podjetja v obliki blogov oziroma strokovnih člankov preberete na primer, kako deluje toplotna črpalka. Strokovno podkovana in izkušena ekipa je namreč poskrbela tudi za hitro in učinkovito svetovanje v obliki številnih člankov. Sicer pa se s podjetjem lahko povežete tudi preko maila ali pa telefonskega klica.

Klimatske naprave Gree

Ste vedeli, da je vsaka tretja klima na svetu Gree? To je namreč največji specializirani proizvajalec klimatskih naprav na celem svetu. In takšne naprave so vam na voljo za nakup tudi v podjetju Atlas Trading.

Nove serije klima naprav predvsem odlikujejo izjemno velika sposobnost ogrevanja prostorov, delovanje pri nizkih temperaturah, visoki izkoristki in ne nazadnje še možnost krmiljenja na daljavo, in sicer preko Wi-Fi modula.

Vrhunske naprave za električno ogrevanje

V podjetju Atlas Trading so povsem upravičeno prepričani, da je električno ogrevanje varčna in udobna rešitev za vsak prostor. Nudijo vam izjemno široko paleto ogrevalnih rešitev z električnimi konvektorji, električnimi radiatorji ter ostalimi električnimi ogrevali. Zastopajo nekatere vodilne evropske proizvajalce ogreval na elektriko.

Na spletni strani atlas-trading.si lahko preverite celotno paleto storitev. Na istem mestu vam je nudeno tudi hitro in učinkovito strokovno svetovanje. Na izbiro imate najbolj ustrezne rešitve za svoje potrebe.

Ne glede na to, ali ste v iskanju nove toplotne črpalke, klime ali morda najučinkovitejše naprave za električno ogrevanje svojih prostorov, je podjetje Atlas Trading zagotovo odličen naslov, kjer vas bo sprejela izkušena ekipa največjih strokovnjakov na področju učinkovitih energetskih rešitev.

Naročnik objave: ATLAS TRADING d.o.o.

Oznake:, , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]