Kako v letu 2018 zaslužiti z investicijo v kriptovalute? Odgovor je morda Bitconnect

4. Jan 2018 10:22

Potem, ko je lansko leto na trgu kriptovalut razveseljevalo vlagatelje, se jih čedalje več ozira v tovrstne investicije. Mnogi se namreč nadejajo, da bodo kriptovalute še vedno drvele v nebo, čeprav na nasprotni strani nekateri tudi napovedujejo popolno sesutje.

Na blogu Preberite.si vam predstavljajo platformo Bitconnect, ki bi vam lahko omogočila kriptovalutne zasluške brez da se poslužujete t.i. rudarjenja, ki zahteva kar nekaj znanja in tudi zmogljivo opremo.

Bitconnect je namreč spletna platforma, ki vam omogoča, da s pomočjo vložka kripto valute Bitcoin oplemenitite svojo naložbo. Res je, da potrebujete neko začetno investicijo, ki jo lahko nato s časom oplemenitite s prejemanjem obresti. Minimalni vložek je 100 dolarjev oziroma okoli 83€. Če ste pripravljeni vložiti 1010 dolarjev boste v enem letu s povprečno obrestno mero 0.90% lahko zaslužili kar okoli 4.000€ ter tako svojo začetno investicijo oplemenitili za kar 3.000€ brez kakršnega koli dela… več informacij dobite v nadaljevanju zapisa.

Oznake: , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]