Ripple: AntiBitcoin propaganda, zakaj ga imajo banke rade in zakaj ga internet sovraži

9. Feb 2018 20:45

Ripple je inovativna metoda podatkovnih blokov, ki omogoča zelo hiter in varen prenos denarja po celem svetu. Prav Ripple je eden prvih sistemov na tem področju, ki mu je uspelo navdušiti tudi večja finančna podjetja kot so Standard Chartered in American Express. Zaradi zbliževanja trgovanja med Bitcoinom in fizičnim denarjem, je Rippel požel tudi nemalo kritik s strani kripto sveta.

Zaradi velike rasti kriptovalut, ki dosegajo velike vrednosti je bil Ripple v tem času postavljen v ozadje. Kljub zapostavljenosti proti ostalim kriptovalutam se je potrebno zavedati, da je Ripple vreden skoraj 10 milijonov ameriških dolarjev in je četrta največja kriptovaluta. Njegova vrednost je kar dvakrat večja kot je vrednost Dash-a in Litencoin-a. Poleg vsega je Ripple veliko stabilnejši kot ostale kriptovalute in ima za razliko od drugih nihanja v vrednosti veliko manjša.

Pomemben dejavnik pri Ripplu pa je predvsem to, da ima podporo velikih finančnih podjetij. Eden izmed zadnjih je American Express. Veliko prej sta projekt podprli tudi Standard Chartered in Santander kot eni izmed večjih bank. Kljub vsem prednostim je Ripple v svetu kritpovalut še vedno nepriljubljen …nadaljevanje na Crypto World

Oznake: , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]