Po trgovinah z otroki? Ne, hvala!

14. Mar 2017 20:12

Če imate otroke potem verjetno veste, da vam znajo včasih vaše dobro premišljene načrte v trenutku popolnoma obrniti na glavo. Zato je seveda mnogokrat bolje, da za določena opravke otrokom preprosto priskrbite varstvo. Eden izmed takšnih opravkov je zagotovo nakupovanje.

Svoje nasvete, in izkušnje s tem, na svojem blogu deli Tina Martinec Selan.

Ko sem imela enega ali dva otroka manj kot zdaj, se je včasih še zgodilo, da sem šla z otrokom po trgovinah. Kdaj pa kdaj sva šli z mamo malo naokrog, da sva si ogledali novosti v kakšni trgovini z oblačili (res je, da zdaj to počnem službeno), in sva zraven vzeli še podmladek, ali pa smo šli družinsko po špecerijo.

Potem sem nekje pri dveh otrocih ugotovila, da me je njuno lovljenje in skrivanje (seveda ne v tišini) sredi trgovine spravljalo tako ob živce, da plusi tega, da sem šla pač v trgovino, niti slučajno niso odtehtali mnogih minusov (požrtih živcev recimo). Zdaj, ko imam tri otroke, mi skupen obisk trgovine tudi slučajno ne pade na kraj pameti – v nikakršni zasedbi, niti če imam zraven še kakšnega drugega odraslega za pomoč… nadaljevanje na blogu.

Oznake: , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]