Intercet, sinonim za obdelavo lesa

5. Nov 2021 09:11

Za podjetje Intercet ste najverjetneje že uspeli slišati, saj je na našem trgu pa tudi v nekaterih predelih tujine prisotno že več kot trideset let. V podjetju se ukvarjajo z dobavo vrhunskih lesnoobdelovalnih strojev, obenem pa svojim strankam ponujajo še druge številne storitve, ki so neposredno povezane z industrijsko obdelavo lesa.

Dejstvo je, da njihov način dela gradi učinkovita partnerstva, ki podjetjem na kratki in dolgi rok prinašajo učinkovitost, konkurenčnost in ne nazadnje tudi izjemno prilagodljivost. Vse omenjeno pa s seboj seveda prinaša veliko poslovno uspešnost. Njihovi lesnoobdelovalni stroji so sinonim za kvaliteto.

Kakovostna oprema mora biti obvezno podprta z usposabljanjem

V podjetju Intercet se 100 % zavedajo, da morajo biti še tako vrhunski stroji oziroma oprema ter rešitve najučinkoviteje podprti s kakovostnim usposabljanjem za njihovo optimalno uporabo ter izkoristek. Drugi pomembnejši ključ do uspeha njihovih strank pa je zagotovo njihov izjemno hiter in kakovosten servis.

V podjetju se lahko pohvalijo s svojo servisno službo, ki se redno šola pri dobaviteljih celotne opreme. Predstavlja hitro ter strokovno podporo, zato je servis pri njih smatran kot srce njihove ekipe. Njihova zaveza – tudi za prihodnje čase – so zagotovo kratki odzivni čas in kakovostni posegi pri težavah s strojno opremo.

Vrhunski stroji za lesno industrijo

Podjetje Intercet je znano tudi po tem, da dobavlja vrhunske Weinigove stroje za izdelovanje oken (povezava). Če torej svojim kupcem oziroma strankam želite ponuditi najrazličnejše okenske sisteme različnih debelin, zagotovo potrebujete veliko mero fleksibilnosti, ki pa vam jo preverjeno omogočajo samo najbolj sodobno zasnovani stroji za izdelavo oken.

Stroji za dolžinsko spajanje lesa Weinig

V Intercet so na voljo tudi stroji za dolžinsko spajanje lesa proizvajalca Weinig. Linije s stroji za dolžinsko spajanje se uporabljajo zlasti pri proizvajanju pohištvenih plošč ali pri ploščah za izdelavo kuhinjskih miz pa tudi pri proizvodnji oken.

Na razpolago so linije za dolžinsko spajanje kratkih elementov in linije za dolžinsko spajanje konstrukcijskega lesa.

Več o proizvajalcu Weinig si preberite na povezavi.

Žage Weinig

V manjših pa tudi v nekoliko večjih lesnoobdelovalnih obratih je razrez lesa zagotovo ena od bolj pomembnih faz. Poglavitno vlogo pa seveda igra izbira prave žage za razrez lesa – za optimalni izkoristek lesa in s tem povezanim večjim dobičkom.

Intercet omogoča dobavo večlistne krožne žage, univerzalne krožne žage, čelnikov, tračne žage, stroja za izdelavo utorov, obdelovalnega centra za profile, žage za okvirje, potezne žage.

Stroje za izdelavo utorov odlikujejo hitrost, natančnost, varnost in dovršena avtomatizacija

Na nedavnem hišnem sejmu podjetja so lahko obiskovalci pobliže spoznali pa tudi preizkusili stroje za izdelovanje utorov proizvajalca Stegherr. Tovrstni stroji na sploh veljajo za nepogrešljive na področju mobilnih hiš, avtodomov ter lesene gradnje. Odlikujejo jih predvsem izjemna hitrost, natančnost, varnost in ne nazadnje še dovršena avtomatizacija.

Na sploh Stegherr stroji za izdelovanje utorov in odrez na dolžino serije NF predstavljajo izjemen napredek za področje, kjer je izdelovanje utorov eden od poglavitnih procesov. Sem se vključuje zlasti izdelava pohištva za vrt in garnitur, mobilnih hišk, avtodomov, pohištva na sploh. Sicer pa so takšni stroji nadvse dobrodošla izbira pri leseni gradnji.

Reference podjetja Intercet lahko preverite na njihovi spletni strani

Tako kot to velja za večino uspešnih podjetij, ima tudi Intercet svojo spletno stran, na kateri so na voljo vse potrebne informacije. Na intercet.si boste našli tudi vse potrebne kontakte, s pomočjo katerih se lahko že v tem hipu povežete z zaposlenimi. Oddelek novice bo postregel z zanimivimi novicami in novostmi iz področja obdelave lesa.

Za ogled pa so na voljo tudi najrazličnejše reference, ki še dodatno pričajo o tem, kako zelo uspešno podjetje je Intercet, s kom vse sodeluje in na kakšen način.

Naročnik: INTERCET d.o.o.

Oznake:, , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]