Ugodni gaming računalniki in grafične kartice v računalniški trgovini Komponentko

10. Jan 2023 09:52

Računalniška trgovina Komponentko se ukvarja s prodajo in odkupom rabljenih in novih grafičnih kartic, gaming računalnikov, gaming prenosnikov in monitorjev. Njihova ponudba je zelo široka in zadovoljila bo tudi najzahtevnejše uporabnike računalniških naprav.

najcenejše najugodnejše ugodne grafične kartice grafična kartica računalniška trgovina komponentkoZakaj torej ne bi razmislili o nakupu rabljenih grafičnih kartic in gaming računalnikov? Pri računalniški trgovini Komponentko lahko najdete širok izbor rabljenih komponent, sploh grafičnih kartic, ki so bile temeljito pregledane in preizkušene, tako da lahko računate na njihovo kvaliteto in zmogljivost. Poleg tega so cene rabljenih komponent običajno bistveno nižje kot cene novih, kar pomeni, da lahko prihranite veliko denarja.

Seveda pa Komponentko ponuja tudi nove grafične karte in gaming računalnike za tiste, ki želijo kupiti povsem nove stvari. Njihova ponudba novih komponent je zelo široka in zadovoljila bo tudi najzahtevnejše uporabnike računalniških naprav. Če torej iščete kvalitetne in zmogljive računalniške komponente, ne glede na to, ali želite rabljene ali nove, potem je Komponentko prava izbira za vas. Njihovo strokovno znanje in široka ponudba vam bodo zagotovo pomagali pri izbiri prave opreme za vaše potrebe. Za dobavo novih komponent jih kontaktirajte direktno – dobavijo lahko računalniško opremo vseh priznanih proizvajalcev, kot so ASUS, Gigabyte, MSI, Cooler Master, Lian Li, AsRock, Seasonic itd.
Sestavi računalnik sam v računalniški trgovini Komponentko

V trgovini Komponentko lahko pod nadzorom strokovnjakov sami sestavite računalnik po lastnih željah. Če niste prepričani o izbiri komponent, vam bodo strokovnjaki z veseljem svetovali in vam pomagali pri izbiri najboljših komponent za vaše potrebe. Verjetno niste prav razumeli – računalnik lahko sestavite sami, v njihovem skladišču, pod nadzorom njihovih strokovnjakov.

 

Servis računalnika v Ljubljani

Trgovina Komponentko tudi ponuja servis računalnikov. Če imate težave z računalnikom, lahko obiščete njihovo spletno stran in naročite servis. Strokovnjaki bodo odstranili virus, nadgradili vaš računalnik in ga naredili hitrejšega in bolj učinkovitega. Njihov servis se nahaja v Ljubljani v BTC nakupovalnem središču, direktno nasproti Ikea nakupovalnega centra.

servis računalnikov Ljubljana računalniška trgovina komponentko odstranjevanje virusov nadgradnja računalnika gaming računalniki

 

Možnost nakupa računalnika na obroke?

Res je, računalniška trgovina Komponentko omogoča nakup gaming računalnikov, grafičnih kartic in ostale računalniške opreme na obroke preko storitev 1Stavno in Leanpay. To pomeni, da lahko izberete način plačila, ki vam najbolj ustreza in si tako lahko privoščite kvalitetne in zmogljive komponente, ne da bi jih morali plačati v enem samem obroku. Plačilo si lahko razdelite kar na 84 obrokov. Postopek je sila enostaven in hiter.

nakup računalnika na obroke računalniška trgovina komponentko 1stanvo obročna plačila gaming računalniki gaming računalnik

Odkup računalnikov, grafičnih kartic in ostale računalniške opreme.

odkup rabljenih računalnikov odkup računalnikov odkup grafičnih kartic računalniška trgovina komponentko odkup prenosnikovDa, računalniška trgovina Komponentko ponuja tudi odkup rabljenih računalnikov, grafičnih kartic in ostale elektronike. Če imate doma nepotrebne računalnike ali grafične karte, jih lahko prodate trgovini Komponentko. Strokovnjaki jih bodo temeljito pregledali in vam ponudili ugodno ceno za njihov odkup.

Tako lahko pri Komponentko pc trgovini ne samo kupite nove ali rabljene komponente, ampak tudi prodajate svoje stare komponente. To je odlična priložnost za tiste, ki želijo osvežiti svojo opremo in si privoščiti nekaj novega, hkrati pa tudi zaslužiti nekaj denarja – kupnina vam izplačajo v denarni obliki ali pa kot dobroimetje za nakup nove računalniške opreme.

 

 

Obiščite računalniško trgovino Komponentko!

Če iščete kvalitetne in cenovno ugodne računalniške komponente, potem je računalniška trgovina Komponentko prava izbira za vas. Njihova široka ponudba in strokovno znanje vam bodo zagotovo pomagali pri izbiri prave opreme za vaše potrebe. Obisk trgovine ali naročilo preko spleta vam bo prihranilo veliko časa in denarja. Ne odlašajte in obiščite Komponentko že danes!

P.S. Če se boste lotili sestave svoje računalnika sami, pa so za vas pripravili izjemen vodič Kako sestaviti računalnik.

 

 

Komponentko

Oznake:, , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]