Ustvarite stanovanje v svojem stilu

11. Nov 2021 08:46

Podjetje DETA&CO je pri nas na trgu prisotno že od leta 1997. Ukvarjajo se z izdelovanje parketa in notranjih vrat. S proizvodnjo na izjemno visokem tehnološkem nivoju svojim strankam ves čas zagotavljajo estetsko dovršene in visokokakovostne izdelke, ki so izjemno prijazni tako do uporabnikom kot tudi do samega okolja.

Podjetje ima na spletu tudi svojo stran, tako da lahko v stik z zaposlenimi pridete preko spletne pošte ([email protected]) ali telefonskega pogovora (051 220 681). Če ste torej v fazi prenavljanja doma ali opremljanja povsem novega stanovanja oziroma objekta, je tovrstno podjetje zagotovo pravi naslov za vas. Notranja vrata in kakovostna talna obloga so namreč ključni elementi, ki vplivajo na kakovost samega bivanja in ne nazadnje tudi na naše zdravje.

Zakaj naročiti izdelavo notranjih vrat pri njih

Za notranja vrata je tako kot za druge kose pohištva značilno, da pomembno sooblikujejo naše prostore. Ravno zato je še toliko pomembneje, da jih kar se da dobro uskladimo s preostalo opremo. Najpogosteje pa jih je seveda potrebno dovolj ustrezno kombinirati s talno oblogo ter stenami.

V DETA&CO vam lahko po meri naredijo vrhunska notranja vrata pa tudi različne tipe parketa, ki si ga boste izbrali kot učinkovito talno oblogo. Zelo priljubljen je tako imenovani ladijski pod, ki ga srečate tudi pod imenom kmečki pod. Za omenjene izdelke je v podjetju značilen kratek dobavni rok, to je nekje do 45 dni. Na voljo je več kot 150 tipov notranjih vrat, na zalogi pa imajo več kot 20000 kvadratnih metrov parketa. Ključna prednost je ta, da so vsi izdelki domači. Zaposleni v podjetju vam ponujajo tudi 3D izris notranjih vrat, strokovno svetovanje, montažo notranjih vrat in ne nazadnje tudi hitro ter učinkovito polaganje talnih oblog.

Katere vrste parketa so na voljo v DETA&CO

Parketi v DETA&CO so strankam oziroma kupcem na voljo v različnih vrstah lesa. Izbirajo lahko med klasičnimi vrstami pa tudi med tropskimi. Zagotovo pa je najbolje, da se pred izbiro ustreznega parketa temeljito posvetujete kar z njihovimi zaposlenimi strokovnjaki. Ti vas bodo najprej vprašali, kaj od parketa pravzaprav pričakujete oziroma kaj je tisto, kar si najbolj želite prejeti od tovrstne lesene talne obloge.

Na voljo imajo klasične parkete, gotove parkete, kmečki pod, industrijski parket, lamelni parket in športni pod. Prav vsak omenjen tip se ponaša s svojimi prednostmi, zato je pogovor s strokovnjakom skorajda nujen, da boste lahko za svoj dom oziroma svoje potrebe izbrali le najboljše.

Svetovanje o možnosti načina polaganja parketa

Morda o parketu veste le to, da ga je dobro izbrati za talno površino vašega doma. Ne veste pa še drugih osnovnih informacij, kot je na primer ta, da se lahko izbrani parket polaga na kar nekaj povsem različnih načinov. Tudi o tem vam bodo koristno svetovali v DETA&CO.

Povedali vam bodo tudi to, da se izbrani parket dovolj kakovostno in učinkovito položi samo v primeru, ko je predhodno zagotovljena povsem urejena podlaga. Ta mora biti čista, trdna, ravna in suha. Parket je izdelan iz naravnega lesa, ki pa ima drugačne lastnosti, ki se seveda spreminjajo tudi glede na same klimatske razmere.

Optimalne klimatske razmere med polaganjem parketa morajo biti obvezno takšne, da parket ostane povsem stabilen. Priporočljiva temperatura prostora v času, ko se parket polaga na tla, pa je od 16 do 20 stopinj Celzija. Relativna zračna vlažnost pa mora biti nekje med 45 in največ 65 odstotki.

Še druge koristne informacije v povezavi z notranjimi vrati in talno oblogo

Spletna stran podjetja DETA&CO vam ponuja odlično uporabniško izkušnjo, saj na njej že pred samim naročanjem pohištva in elementov po meri lahko preberete številne koristne informacije; predvsem o notranjih vratih in parketu.

Pri notranjih vratih vas na primer strokovnjaki iz DETA&CO opozorijo na to, da je takšni vrsti vrat dandanes možno dodati najrazličnejše in izjemno koristne dodatke, ki še bolj olajšajo samo uporabo.

Naročnik: DETA & CO. d.o.o.

Oznake:, , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]