Protestniki v Kopru zahtevali odtavitev Jožeta Možine. Napovedano masovno vlaganje tožb

6. Avg 2018 07:41

Nedavni intervju, ki ga je na nacionalni televiziji z Jožetom Dežmanom opravil Jože Možina, še vedno dviguje veliko prahu. Pred dnevi se je tako v Kopru na protestnem shodu proti RTV Slovenija in Možini zbralo okoli 500 ljudi.

O protestu poroča Don Marko M:

Če sodim po prisotnosti okoli 500 glave množice na segretem Titovem trgu, katerega so dodatno razgreli še govorci in pevski zbor, potem se naši nacionalni RTV nič dobrega ne piše, sploh Jožetu Možini in Jožetu Dežmanu, ki sta, poleg direktorja TV Slovenija, tudi glavna krivca za današnji protestni shod.

Če misli kdorkoli obsojati ta javni protestni shod, ki se je sicer zgodil z jasnim razlogom in ciljem, potem ga že uvodoma seznanjam, da ima prav vsak državljan, plačnik rtv prispevka, pravico in dolžnost podati javni RTV Slovenija svoje mnenje in/ali pritožbo na določene programske izvedbe naše nacionalke, kar lahko naredi kot posameznik ali katerakoli oblika organizacije od Zveze borcev, Zveze SDS neomejeno omejenih, Zveze učvrščevanja utekočinjenega blata, Zveze brez (z)veze,…nadaljevanje na blogu, kjer najdete tudi fotografije s protesta

Oznake:, , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]