Slovenija potrebuje stranko, kot je SDS, vendar manj zagrizeno in z novim voditeljem

17. Jul 2014 08:04

SDSKaj SDS dela narobe? Vse je preprosto v razlagah številnih pripadnikov SDS in stranki naklonjenih medijev. Slovenija je še vedno ujetnica komunističnih sil, ki državo obvladujejo na vseh področjih, iz Murgelj vlada šef bivših Udbovcev, komunistov in številnih prodanih duš, ki so se zalezle celo v sicer zavezniški stranki, NSI in SLS in ki vsake toliko časa proizvede izdajalca tipa Virant. Mediji, pravosodje, vse je del velike zarote, ki je usmerjena predvsem v predsednika SDS, Janeza Janšo, uvodoma zapiše bloger Jin.

Kot rešitev SDS ponujajo čiščenje države, uničenje starih sil. A to deluje le med manjšino Slovencev, kar so pokazale tudi predčasne volitve. Dejansko pa gre, kot med drugim ugotavlja bloger, za manipulacijo članstva SDS in njihovih volivcev.

Dodaja, da je njen problem tudi ta, da ni sposobna pridobiti bolj zmernih, sredinskih volivcev, ki živijo za danes in jutri in jih ne zanima toliko, kaj se je dogajalo pred dvajsetimi ali petdesetimi leti. Poleg vsega pa je, po njegovem, Janez Janša kot oseba strašno razdiralen.

Podrobno analizo, kje vse še tičijo težave SDS-a, bloger predstavlja v tokratnem zapisu.

Oznake:, , , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]